Yearly Archives: 2011

31
Ara

Yılbaşı Çekiliş Sonuçları..

Merhaba arkadaşlar. Yılbaşı çekilişimizi açıklamak için buradayız. 2012 yılında öncelikle herkese sağlık, huzur, azıcık para da olsa fena olmaz hani :D ve tabi ki bol filmli seneler dilerim.. kitapindirim.com ve JBC yayıncılığa tekrardan bu konu üzerinden destekleri için teşekkür ederim.

19
Ara

“Umut iyi bir şeydir, iyi şeyler asla ölmez.” - Esaretin Bedeli

 Umut iyi bir şeydir, iyi şeyler asla ölmez.   Esaretin Bedeli

Umut.. bu yapım için özetlenip söylenebilecek en güzel söz Umut’tur. 1994 senesinde yönetmen Frank Darabont ve yazar Stephen King ustaların önderliğiyle Esaretin Bedeli hayatımıza girdiğinde, eminim ki Umut sözcüğü adına birçok insanın yaşamını olumlu ve ciddi yönde etki eden bir başyapıt oldu kendisi.

15
Ara

Sineblog Yılbaşı Çekilişi Başladı..

Merhaba arkadaşlar..

Bu çekilişi bir kaç ay önceden yapmayı planlıyordum fakat kısmet bugüneymiş. Yılbaşının yaklaşması nedeniyle bol ödüllü bir çekiliş ile açılışı yapıyoruz :) Bundan sonra düzenli olarak çeşitli çekilişler düzenlenecektir. Lütfen en alttaki uyarılara göz atmayı unutmayın.

Çekilişte verilecek olan hediyeler;

1. Açlık Oyunları serisi + Star Wars 6. Cilt
2. Star Wars 5. ve 6. Cilt
3. Star wars 5. ve 6.cilt
4. Orjinal Dvd + Star wars 6.cilt
5. Orjinal Dvd + Star Wars 6. cilt
6. Star Wars 6. cilt
7. Star wars 6. cilt

Açlık Oyunları kitaplarının temin edilmesinde bize yardımcı olan kitapindirim.com‘a ve Star wars ciltlerine sponsor olan Ertan Abiye (JBC YAYINCILIK) özel olarak teşekkürlerimi iletiyorum. Çekiliş içim Wmaracı Çekiliş aracı kullanılacaktır.

11
Ara

Şirinler New York’a Gelirse Neler Olur Sizce?

Çocukluğumuzun vazgeçilmez çizgi filmi şirinler.. Çoğu zaman başlasın diye televizyon başında saatlerce beklerdik. Aslında bu sadece Şirinler için değil Tom ve Jerry, Tweety, Taş devri ve isimleri aklıma gelmeyen diğer çizgi filmler içinde geçerli bir durumdu. Ama şuan bile televizyonda gösterilse hiç sıkılmadan karşısına geçip keyifle izleriz sanırım.

Neyse sanırım konuya dönsem iyi olacak. Yıl 2011.. Şakacı, Sakar, Gözlüklü, Güçlü, Şirine, Şirin baba ve diğer şirinler.. Gene her zaman ki gibi çalışkan ve planlılar. Ama tabi yıllar geçse de bizim şirinler gene aynı. Sakar şirinimiz gene her şeyi yüzüne gözüne bulaştırmayı başarıyor tabi ki. Bu konuda hiçbir Şirin onun eline su dökemez :DHiçbir zaman “dur” kelimesinden anlamayan söylenenin tam tersini yapan Sakar şirinimizin yaptığı hata nedeni ile

26
Kas

“Bizler eceli ile ölmeye karar verenler, kurşunla ölenlerin şeferine içiyoruz..”

Kabadayı.. Bu filmi bugüne kadar hep parça parça seyretmiştim. Ne başını yakalayabildim filmin ne de sonunu. Bugün ne izlesem? Diye düşünürken birden aklıma düştü ve gece vakti filmi izlemeye karar verdim..

Bu kadar usta isimlerin (Şener Şen, Kenan İmirzalioğlu, İsmail Hacıoğlu, Rasim Öztekin, Süleyman Turan, Ayberk Attila, Dursun Ali Sarıoğlu, Rana Cabbar ve Süleyman Turan) yer aldığı film kötü mü olur? Özellikle Şener Şen ve Kenan İmirzalioğlu’nun oyunculuğu bizi filme bağlıyor.

Bir dönemin meşhur kabadayılarından biri olan Ali Osman artık silahı bırakmış ve o günlere dönmemek üzere yemin etmiştir. Fakat bir gün hiç beklemediği bir anda eskiden aşık olduğu kadının izini bulur ve çok hasta olduğunu öğrenir. Ziyaretine gittiğinde ise onu bambaşka bir durum bekler ve bir oğlunun olduğunu öğrenir.

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress