01.10.2023

Elizabethtown

Kategori: Coming Soon — iyiinsan @ 10:51

Drew Baylor aynı gün içinde şirketine 970 milyon dolar kaybettirdikten -ve kovulduktan- sonra, sevgilisi tarafından da terk edilir. Tam intiharın eşiğindeyken ablasından gelen bir telefonla babasının da öldüğünü öğrenir. Babasının ölümüyle ilgili dileklerini yerine getirmenin kendisinin görevi olduğunu farkedince de evine, Elizabethtown, Kentucky’ye gider. Uçakta tanıştığı uçuş görevlisi Claire Colburn’le başta aralarında bir şey olmayacağını düşünse de, daha sonra Claire ona gerek babasıyla, gerek kendisiyle ilgili sorunlarını çözmesinde yardımcı olur. Tabii peşinden gelen aşk da cabası.

Tipik bir Cameran Crowe filmi olan Elizabethtown‘da, bu sefer kendini bulma-aşk-bunalım üçgeninde Orlando Bloom ve Kirsten Dunst‘ı seyredeceğiz. 14 Kasım’da Türkiye’de vizyona girecek olan bu filmin fragmanlarını Apple Trailers sitesinden seyredebilir, filmle ilgili bilgiler edinmek ve resim/ekran koruyucu/posterleri indirmek için http://www.elizabethtown.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

    İlgili yazılar;
    Bu yazıyla ilgili başka bir yazı bulunmamaktadır. Eğer ilgili bir yazı varsa fakat burada görünmüyorsa lütfen yazarlardan birine haber veriniz.

Cevap yazın