Monthly Archives: Ekim 2011

12
Eki

“Sen benim ölümsüzlüğümsün.”

Kasım da Aşk Başkadır! Kasım denilince aklınıza ilk gelen şeyi sormak isterdim size.. “Kasım!” Yahu, ne var bu Kasım ayında da böyle filmin adına konmuş, onu betimleyen şey ne? Sonbahar ayının, 3.ncü ayı olduğu için mi bu kadar önemli sizce; yoksa, kışa yaklaşmamızın ne kadar güzel olduğunu mu, bize anlatmak istiyor? Eminim, bu tarz sorular sizinde aklınıza takılmıştır. Bu soruların cevabını filmin isminden değil, ancak; filmi izlerken anlayabiliyoruz.. Peki aşk nedir? O da sonbahar gibi soğuk, yıpratıcı ve korkunç mudur? Hayır, aşk asla çirkin ya da korkunç değildir.. Aşk, dünyada ki tüm sevimliliğinin ve güzelliğinin bir beden üzerinde bütünleşmiş halidir! Aslında, bunu yediğimiz en tatlı çikolatalara benzetebiliriz. Bitmesini hiçbir zaman da istemeyiz, değil mi? Tabiki de hayır, bunu kimse istemez..!

Tek sahip olduğum şey sendeki anılarım. Bu anılarım güçlü ve güzel olmalı. Anlamıyor musun? Böyle hatırlanacağımı bilirsem, her şeye göğüs gerebilirim. Her şeye. Nelson, sen benim ölümsüzlüğümsün..

6
Eki

Ata Demirer’in Yeni Filmi Berlin Kaplanı’nın Çekimleri Başladı

Ata Demirer’in senaryosunu yazdığı ve başrolünde oynaycağı yeni filmi Berlin Kaplanı‘nın çekimleri başladı. Ata’nın, “Ayhan Kaplan” isimli bir boksörü canlandıracağı filmin oyuncu kadrosunda, Tarık Ünlüoğlu, Necati Bilgiç, Nihal Yalçın, Özlem Türkad ve Cemil Özbayer yer alıyor. Yönetmen koltuğunda, Demirer’in Eyyvah Eyvah filmlerinin yönetmenliğini de üstlenen Hakan Algül yer alıyor.

Ayhan Kaplan Berlin’de yaşayan, geçimini boksörlük ve bodyguardlık yaparak sağlayan bir Türk vatandaşıdır. Ayhan (Ata Demirer) ve antrenörü Cemal (Tarık Ünlüoğlu) için işler pek istedikleri gibi gitmemektedir. İkisi de artık hayattan bir mucize beklemektedir.

Filmin, Berlin sahnelerinde 1000’in üzerinde Alman figüran ve Almanya’da yaşayan Türk oyuncular ile birlikte Alman oyuncular da rol aldı.

6
Eki

Superman: Man of Steel’den Yeni Bir Kare Yayınlandı

Gelecek yıl gösterime girecek olan Superman: Man of Steel’den yeni bir kare daha yayınlandı.

Zack Snyder’in yönetmenliğini yaptığı Superman: Man of Steel’in çekimleri sürerken filmden yeni bir fotoğraf yayınlandı. Superman’in babası Jor-El’i canlandıran Russell Crowe’un yer aldığı karede ise kostümü dikkat çekiyor.

Merakla beklenen filmde, Clark Kent’i Henry Cavill, biyolojik annesini Julia Ormond, dünyadaki annesi Martha’yı Diane Lane, babası Jonathan’ı Kevin Costner, Superman’in düşmanı General Zod’u Michael Shannon ve Lois Lane’i Amy Adams canlandıracak.

Christopher Nolan ve David S. Goyer’in senaryosunu yazdığı film 14 Haziran 2013 tarihinde gösterime girecek.

5
Eki

“Başarının sırrı, pisliklere katlanmaktadır.”

Yıllardır bir şirkette çalışıyorsunuz ve terfi için kendinizi işe adıyorsunuz. İşten en son çıkıyorsunuz, en çok işi siz yapıyorsunuz. Fakat terfi günü geldiği zaman yerinizden hiç kımıldamıyor, hatta 2 dakika işe geç kaldınız diye fırça da yiyorsunuz!! Böyle bir durumla siz karşı karşıya kalsaydınız patronunuzu öldürmek için hain ve bir o kadar da enteresan planlar hazırlamaz mısınız? :D

3 Kafadar arkadaş Charlie Day (Dale Arbus), Jason Bateman (Nick Hendricks) ve Jason Sudeikis (Janine Boitard) artık patronlarının (Kevin Spacey, Jennifer Aniston ve Colin Farrell) yaptıklarına dayanamayarak onları ortadan kaldırmak hatta öldürmek için seri katil arayışına girmişlerdir. Şehrin en pislik yerine gidip hiç tanımadıkları bir insana 10 yıl hapiste yattım dediği için 5 milyon dolar ile anlaşma yaparlar. Fakat daha sonradan öğrenirler ki adam 10 yıl içerde yatmasının sebebi adam öldürmek değil korsan cd işiymiş meğerse. Fakat el mahkum ellerinde ki bu konularda bilgi alabilecekleri tek kişi o kişidir.

2
Eki

“Kimi seçersem seçeyim birileri mutsuz olacak.”

Her bölümünde içinizi sımsıcak ısıtacak, kimi yerinde çok kızacağınız ama bir o kadar da çok seveceğiniz; birbirine büyük bir sevgiyle, sımsıkı bağlanmış olan iki insan ve yaşlılığa doğru atılan küçük adımlar.. Eminim, sizi de kendilerine bağlayacaklardır.

Farklı karakterler sahip bu iki insanı bir arada tutan tek şey; birbirlerine olan sevgileridir.. Onların aşkları çok büyüktü, birbirlerini delicesine ve aptalca seviyorlardı. Ta kii, ayrılık zamanı gelene kadar. Ayrılıkların kolay olduğunu da kim söyledi? Ayrılıklar hiç bir zaman kolay değildir.. Bunu herkes bilir aslında; ayrılıklar kötüdür, insanın canını acıtır.. hele ki, o kişiye aşıksanız.

Bu büyük bir yükün altından kalkmakta zor değil midir? Onun özlemi içinde yanıp tutuşmak ve her an aklına gelmesi.. Peki ne yapmalı? Onu unutmalı mı yoksa bir başkasını mı sevmeli mi? Peki kalbe söz geçer mi? Bunun cevabı işte tam da bu filmde!

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress