Monthly Archives: Ekim 2013

17
Eki

“Bir suç ancak onu planlayan zeka kadar mükemmel olabilir.” - Mr. Brooks

Bazı oyuncular vardır hani böyle oynadığı her rolün üstesinden fazlasıyla geliyorlar. O an karakterin yaşadığı duyguları size aktarabiliyorlar ve Kevin Costner onlardan biri. :)

Mr. Brooks iş hayatında başarılı bir kişidir. Dışarıdan baktığınız zaman gayet iyi bir hayatının olduğunu çok kolaylıkla anlayabilirsiniz. Fakat kendisinin bir türlü kurtulamadığı bir bağımlılığı var. Genelde bu uyuşturucu, alkol, sigara olur :)) İşte filmde sanırım burada çok ilginizi çekiyor.. Mr. Brooks, öldürme bağımlılığı olan bir katildir. Birçok kez bundan uzak durmaya çalışıyor fakat her zaman son bu diyerek, yeni bir cinayet işliyor. Bugüne kadar yakalanamıyor çünkü, arkasında bir delil bırakmıyor. O yüzden çözülememiş dosya olarak kalıyor ve yıllardır hiçbir cinayet işlemediği için polisler şehri terk ettiğini ya da öldüğünü düşünmeye başlıyor.

8
Eki

“Ölmenin binbir çeşit yolu var. Ama önemli olan yaşamanın yolunu bulmak.” - The Brave One

Kendi adalet sistemini kendin kur.. Bu mantık ile birçok intikam filmi çekildi. Çok azı “vay be güzelmiş..” dedirtti. Bana göre bu filmde onlar arasında rahatlıkla yerini alır. Sanırım Jodie Foster ve Terrence Howard‘ın bunda etkisi çok fazla. :)

Erica Bain, sokağı radyoya taşıyan bir radyo programcısıdır.. Herkesin kendi aleminde olduğu bir şehirde, sokaktaki hikayeleri derleyerek dinleyicileriyle paylaşmaktadır. Bir akşam erkek arkadaşıyla, köpeklerini gezdirirken saldırıya uğrarlar ve erkek arkadaşını kaybeder. Biranda hayatı altüst olmuştur ve kendini bir süre eve kapatır. Fakat yaşadığı şeyler zamanla kendisi değiştirecek ve bambaşka birisi haline gelecektir. Kendilerine saldıran kişiler yakalandı mı? Bir gelişme var mı diye devamlı karakola gider fakat ne yazık ki her zaman eli boş döner.

© Copyright 2010-2014 Sinemayı Bloglamaya Hazır mısınız?. Tasarım: — Dream Theme.

Üye Girişi Valid XHTML 1.0 Transitional I Love You Wordpress